VISIT
MALAYSIA

 

 
Algemeen

-- Afdingen
-- Batik
-- Boeken
-- Chinese Maleiers
-- Chinese Nieuwjaar
-- Drinkwater
-- Familiebezoek
-- Feesten in MaleisiŽ
-- Homestay in MaleisiŽ
-- Klimaat en Geld
-- Koning - de huidige
-- Koophuis MaleisiŽ
-- Meren in MaleisiŽ
-- Pasar Malam
-- Pensioen MaleisiŽ
-- Politiek MaleisiŽ
-- Singapore
-- Speelfilms
-- Studeren MaleisiŽ
-- Strandhotels MaleisiŽ
-- Telefoneren
-- Tips
-- Trouwen MaleisiŽ
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melakka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
MaleisiŽ Specialisten
MaleisiŽ met kinderen
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

Reisverslagen
De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis MaleisiŽ
Reisaanbiedingen
Links
Contact
  

Deze site bevat meer dan 600 Nederlandstalige pagina's over MaleisiŽ.  Zo kunt u gemakkelijk zo uw reis samenstellen met ťťn van de MaleisiŽ Reisspecialisten.

Links vindt u het menu. Klik het open en er gaat een ware schatkamer open. Voorbeeld: klik op "Kuala Lumpur" en vindt er alles: van Little India tot China Town. Klik op "Jungle" en ervaar, hoe u de jungle kunt ontdekken.

Hoogtepunten MaleisiŽ

MaleisiŽ heeft ontzettend veel te bieden. Heeft u zin in zon, zee en strand? Bezoek dan het eiland Langkawi. U vindt er fantastisch uitgestrekte stranden en ook de binnenlanden van Langkawi zijn ontzettend mooi. Spendeert u uw vakantie liever in een wat koeler klimaat? Dan zijn de Cameron Highlands wellicht iets voor u. Ondanks dat u zich middenin de tropen bevindt, is het hier koel en fris. De Cameron Highlands kenmerken zich door uitgestrekte theeplantages waar u mooie wandelingen kunt maken.

Een koeler klimaat vindt u ook in de Genting Highlands. Deze plek wordt gezien als een soort vluchtplek voor de lokale bevolking en hier staan entertainment en fun centraal. U vindt hier o.a. een casino, luxe hotels en attractieparken. Bezoekt u liever een stad? Melaka is een bekend stadje op drie uur rijden vanaf Kuala Lumpur. Hier vindt u diverse overblijfselen uit de tijd dat wij Nederlanders ons in MaleisiŽ bevonden. Verder is Taman Negara, het meest populaire regenwoud in MaleisiŽ, zeker een bezoekje waard.


Voor meer fietsen ga naar: www.mikebikes.nl


Toppers in MaleisiŽ zijn:
1. De olifanten in Kuala Gandah
2. Fietsen in Kuala Lumpur langs de highlights
3. De vuurvliegjes in Kuala Selangor
4. Het VOC-verleden in Melaka
5. De "Expeditie Robinson" eilanden aan de Oostkust
6. De Cameron Highlands
7. Taman Negara, de oudste jungle ter wereld
8. China Town en Little India in Kuala Lumpur
9. Tasik Bera..... onontdekt West-MaleisiŽ
10. en nog veel meer...................

De belangrijkste voordelen van MaleisiŽ t.o.v. de omringende landen:
1. de veiligheid om zŤlf door het land te reizen
2. geen opdringerige verkopers
3. gunstige prijzen voor eten en verblijf
4. geen visum en geen inentingen voor West-MaleisiŽ
5. iedereen spreekt Engels
6. de allerbeste reisspecialisten MaleisiŽ verenigd op deze site
7. een goedkope vakantie is zeker mogelijk in MaleisiŽ
8. veel veiliger dan bijv. IndonesiŽ of Thailand 

 

Gaat u door MaleisiŽ reizen? Dan ontdekt u twee werelden in ťťn reis: West-MaleisiŽ en Maleisisch Borneo. West-MaleisiŽ biedt alles: u kunt een rondreis maken en de hoofdstad van MaleisiŽ, Kuala Lumpur bezoeken, maar ook de oostkust van West-MaleisiŽ met eindeloze stranden. Een rondreis door Maleisische Borneo biedt u de mooiste natuurgebieden van MaleisiŽ.

Van Verre Reizen organiseert individuele reizen op maat naar MaleisiŽ. Van Verre Reizen is reisspecialist voor maatwerkreizen naar AziŽ, met een groot reisaanbod naar MaleisiŽ. Kwaliteitsreizen met goede prijs-kwaliteitsverhouding. Alles kan! U geeft uw wensen aan, wij stellen uw unieke Maleisie reis samen. Maatwerk: uw eigen route door het prachtige MaleisiŽ.

BOODSCHAPPEN:

Adembenemend MaleisiŽ
Heb je altijd al gedroomd van een verre reis naar een bijzonder land? Een reis die niet zomaar iedereen onderneemt? Een reis naar een land met een prachtige natuur, schitterende bezienswaardigheden en een unieke cultuur? Dan kan een reis naar MaleisiŽ deze droom waarmaken. Het land heeft voor iedereen wat te bieden. Je kan er lekker ontspannen en genieten van een onbezorgde vakantie met veel zon, zee en strand. Maar door de overvloed aan mooie steden, dorpen en bezienswaardigheden maakt dit land ook er interessant voor de avontuurlijke reiziger en backpacker. Welk reisdoel je ook hebt, je zult een topvakantie bleven in dit bijzondere land.

De Maleise cultuur
MaleisiŽ is een van de meest ontwikkelde Aziatische landen. Het land is een smeltkroes van immigranten uit China, India en Europa. Echter zijn er wel grote verschillen tussen de moderne grote steden en het platteland, maar men nog op traditionele wijze leeft. Doordat MaleisiŽ een voormalige Britse kolonie is, kan men naast oosterse sferen ook over veel westerse gemakken beschikken. De Maleisische bevolking zal je gastvrij ontvangen, en gedurende je verblijf zal je dit blijven ervaren.
MaleisiŽ herbergt prachtige bezienswaardigheden, van prachtige natuurgebieden en indrukwekkende wolkenkrabbers tot tempels, parken en musea. Wanneer je als reiziger veel wilt zien is een rondreis de ideale manier om het land te ontdekken. Zo kan je het drukke Chinatown in Penang perfect afwisselen met een frisse duik op een van de vele bounty eilanden. Een rondreis is geen doorsnee reis, maar een unieke ervaring die je niet snel vergeet.

Het klimaat
MaleisiŽ heeft een tropisch klimaat, met gedurende het hele jaar hoge temperaturen en veel neerslag. Een reis naar MaleisiŽ is dan ook een garantie op warm weer met de bijbehorende hoge luchtvochtigheid. In de maanden november tot en met april kunnen tropische cyclonen voorkomen in MaleisiŽ. In deze maanden is het verstandig de berichtgeving in de media goed te volgen en je goed te laten informeren over de situatie voordat je verder reist. Verder is het handig om vooraf goed in te lezen en voor te bereiden op je reis.De nodige tips vindt u op deze site.


 

 

 

Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Copyright © 2001 - 2021 WINT. All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite